Over mij

“Hier zou ik een prachtig bla-bla verhaal kunnen houden. Maar laten we eerlijk zijn, als ik een brood koop zal het me een worst zijn hoe de bakker zich die ochtend voelde. Laat staan welke superkneder hij gebruikt. Ik wil gewoon een lekker vers brood! Wat mij betreft geldt dat ook voor een fotograaf. Het eindresultaat telt.

Ik vind het belangrijk dat mijn beelden echt zijn. Soms zelfs de rauwe werkelijkheid. Zijn ze altijd mooi? Bepaal dat zelf maar. Ik vind ook niet elk brood even lekker.

Als je nog niet weg ben, op zoek naar een andere fotograaf, moet je mijn beelden maar eens op je gemak bekijken. Wil je meer zien? Laat maar weten..

De volgende partijen gingen je voor: overheidsinstellingen, diverse landelijke dagbladen, publieke omroepen, vervoersbedrijven, communicatiebureaus, politieke partijen, landelijke en regionale dagbladen, tijdschriften, nationale politie, bouwbedrijven, reclamebedrijven, kerken en kerkelijke bureaus, binnenlandse en buitenlandse NGO’s, goede doelen, opvanginstellingen, uitgeverijen en natuurlijk vele particulieren.