Call me: +316 424 823 08 Mail me: info@SJAAKBOOT.NL

OVER MIJ..


"Hier zou ik een prachtig bla-bla verhaal kunnen houden. Maar laten we eerlijk zijn, als ik een brood koop zal het me een worst zijn hoe de bakker zich die ochtend voelde. Laat staan welke superkneder hij gebruikt. Ik wil gewoon een lekker vers brood! Wat mij betreft geldt dat ook voor een fotograaf. Het eindresultaat telt.

Ik vind het belangrijk dat mijn beelden echt zijn. Soms zelfs de rauwe werkelijkheid. Zijn ze altijd mooi? Bepaal dat zelf maar. Ik vind ook niet elk brood even lekker. Waarom? Gewoon omdat op dat moment het de realiteit was. Zonder vernislaag, omdat ik vind dat echt mooier is!

Als je nog niet weg ben, op zoek naar een andere fotograaf, moet je mijn beelden maar eens op je gemak bekijken. Wil je er meer zien? Laat maar weten..

De volgende partijen gingen je voor: overheidsinstellingen, diverse landelijke dagbladen, publieke omroepen, communicatiebureaus, politieke partijen, regionale dagbladen, tijdschriften, nationale politie, bouwbedrijven, reclamebedrijven, kerken en kerkelijke bureaus, binnenlandse en buitenlandse NGO's, goede doelen, opvanginstellingen, uitgeverijen en natuurlijk vele particulieren."